Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Webshop

Superfood Booster-Powder

Geef je huidverzorging een boost met dit vitaminerijke Booster-Powder! Dit uitzonderlijke poeder zit boordevol superfoods zoals kakadu-pruim, spirulina, en coix-zaad en richt zich op een ongelijkmatige teint en vermindert de zichtbaarheid van donker gepigmenteerde vlekken.

Heb je vragen?

Je kunt contact met mij opnemen via het handige contactformulier, waar je je gegevens kunt achterlaten, zodat ik zo snel mogelijk bij je terug kan komen met een gepersonaliseerd antwoord. Als je echter de voorkeur geeft aan een directere en snellere communicatiemethode, kun je mij ook via WhatsApp bereiken op het nummer 0646744439. Ik reageer graag op je berichten en sta altijd klaar om je te helpen.

Lilikoi Daily Defense Moisturizer SPF 40

Op zoek naar een natuurlijke zonnecrème? De Lilikoi Daily Defense Moisturizer is een alles-in-één dagelijkse moisturizer met cacaopitextract en mandarijnschil. Deze crème bevat een effectieve SPF 40 en maakt gebruik van een non-nano minerale zonnefilter, namelijk zinkoxide. Het verschil met chemische zonnefilters is dat deze zonnefilter geen hormoonverstorende werking heeft en volledig vrouwenkracht-proof is!