Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Acne

Skinics
Skinics

Acne kan verschillende oorzaken hebben, de belangrijkste zijn voeding en hormonen. Je huid is een weerspiegeling van de binnenkant. Zo kan er bij acne sprake zijn van een teveel aan gifstoffen in het lichaam of een hormonale disbalans. Ook tekorten van bepaalde vitamines en mineralen zorgen voor een onzuivere huid.

Acne behandelen bij Skinics in Echt, Limburg

Door te focussen op de kern van het probleem en niet alleen de buitenkant (je huid) te behandelen, behalen we mooie resultaten. Ook op de lange termijn

De behandeling van acne bestaat uit:

  • ontgiften
  • aanpassen van het voedingspatroon
  • aanvullen van eventuele vitamine- en mineralen tekorten
  • aangepaste huidverzorgingsroutine voor thuis

 

Leefstijlinterventie voor een gezonde huid

Ik begrijp dat je nu denkt: wat is een leefstijlinterventie? We beginnen het behandeltraject altijd met een uitgebreide intake. Daarin bespreken we je klachten, maar ook je voeding en leefstijl. Vaak is daar al winst te behalen. Bijvoorbeeld door meer water te drinken, gezonder te eten en meer te bewegen. Gezond eten is voor mij niet strak werken met diëten en voedingsschema’s, maar kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren. Daarop baseer ik een advies waarin eigenlijk alles kan en mag.

Ik leer je alles wat je moet weten, zodat jij ook op de lange termijn een mooie, egale en zuivere huid houdt.

Je wilt ten slotte niet dat je acne weer terugkomt, omdat je leefstijl weer in oude patronen vervalt. Ongezonde factoren zijn bijvoorbeeld junkfood, dat wel vult, maar niet voedt. Ook spelen suikers een grote rol in een ongezonde huid.

Skinics
skinics

Weer zelfverzekerd en stralend zonder acne

Het doel van het behandeltraject is dat jij weer straalt. Weg met schaamte en onzekerheid vanwege de plekjes op je huid. Tijd voor een leefstijl die bij je past en waar je lichaam en je huid heel blij van worden. Dat zie je aan de buitenkant!

Wat kan ik voor je doen?

Als onderdeel van de leefstijlinterventie kan ik je ook een detox adviseren. Op welke voeding reageert je huid en welke alternatieven kunnen we daarvoor inzetten? Als orthomoleculair therapeut kan ik ook een microscopische bloedanalyse doen. Hiermee onderzoeken we waar de disbalans zit in je lichaam. Met voedingsadvies en supplementen kunnen we deze balans herstellen. Lees hier meer over voeding & leefstijl

Dit kun je verwachten van een acne-behandeling bij Skinics

Kies je ervoor om samen te werken aan een gezonde, stralende huid? Dan kun je dit verwachten:

  • We werken samen, ik ben er voor je
  • Je hebt er je leven lang profijt van
  • Je huid is en blijft gezond, dankzij de nieuwe leefstijl
  • Gezonde voeding houdt je huid in balans
  • Je wordt mooi ouder
Skinics

Maak een afspraak

Ben je er klaar voor? Plan dan nu een afspraak voor een intakegesprek, de eerste stap naar een stralende, gezonde huid!