Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Voeding & leefstijl

Skinics
Skinics

Voor veel mensen lastig om een goede balans te vinden in hun leefstijl. Misschien ook voor jou? Heb je last van vage klachten of een onrustige huid? Dan kan het goed zijn dat er een disbalans is in je lichaam. Een gezonde huid begint vanbinnen. Door aan de binnenkant goed voor jezelf te zorgen, straal je aan de buitenkant. Daarom focus ik op voeding en leefstijl, zodat je ook echt de vruchten plukt van de behandelingen  bij Skinics.

Wat kan ik voor je doen?

Je kunt bij Skinics in Echt, Limburg terecht voor ondersteuning op het gebied van voeding en leefstijl. Afhankelijk van je hulpvraag en behoefte bied ik verschillende adviezen en programma’s aan:

Hoe werkt het?

We beginnen altijd bij de basis. Om te achterhalen wat de oorzaak van je klachten is, vraag ik je om een voedingsdagboek bij te houden. Dit bespreken we vervolgens samen, zodat je inzicht krijgt in je voeding en het effect daarvan. Wat eet je en wat is het effect daarvan op je huid? Hoe pakken we dit vervolgens het beste aan?

Geen zorgen, je hoeft niet van de ene op de andere dag een compleet nieuwe leefstijl aan te nemen. We gaan stap voor stap te werk, zodat je ook de tijd hebt om te wennen. Verandering is een proces. Gun jezelf de tijd om te ontdekken wat voor jou werkt op lange termijn.

Voor een optimaal resultaat combineer ik het voedings- en leefstijladvies met behandelingen voor huidverbetering en productadvies voor thuis. Zo pakken we je lichaam van 2 kanten aan: aan de binnenkant en aan de buitenkant.


Supplementen

De supplementen van Sckin Nutrition helpen om je huidwensen te ondersteunen. Ze vullen eventuele tekorten aan. Let wel, supplementen zijn geen quick fix, ze vervangen geen voeding. Alleen door ook je leefstijl aan te passen haal je het optimale uit je supplementen en krijg je een gezonde glow!

Skinics
Skinics
skinics

Leefstijl

Zonder een gezonde levensstijl kun je niet verwachten dat je huidproblemen opgelost worden door behandelingen en huidproducten. Want huidproblemen blijven terugkomen als we de oorzaak niet aanpakken.

 

Behandelplan op maat

Jij bent uniek en daarom krijg je van mij een behandelplan op maat. Ik kijk daarvoor naar wat je huid en lichaam nodig hebben en stem de behandelingen daarop af. Zo kunnen we samen zorgen dat je lichaam stap voor stap herstelt en in balans komt.

 

Maak een afspraak

Laten we samen werken aan een gezonde en stralende versie van jezelf!