Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Tarieven Skinics

Gezichtsbehandelingen:

Reinigen van de huid met stimulerende ingrediënten gevolgd door onze bekende bindweefselmassage

Een volledige gezichtsbehandeling afgestemd op je huidbehoefte met de focus op het verhelderen, egaliseren en verstevigen van de huid. Hierin heeft onze bekende bindweefselmassage een belangrijk onderdeel.
– Inclusief productadvies

Een volledige gezichtsbehandeling afgestemd op je huidbehoefte met de focus op het verhelderen, egaliseren en verstevigen van de huid. Onze bindweefselmassage heeft hierin een belangrijke plek gevolgd door lichttherapie met de ELT Beauty Angel, oftewel de collageenlamp.
– Inclusief productadvies.

Een volledige gezichtsbehandeling afgestemd op je huidbehoefte met de focus op het verhelderen, egaliseren en verstevigen van de huid. Naast onze bekende bindweefselmassage gebruiken we rimpelreductie- therapie, gevolgd door lichttherapie met de ELT Beauty Angel, oftewel de collageenlamp. 
– Inclusief productadvies

Bloedanalyse:

Bindweefselbooster:

Voor het beste resultaat adviseren wij om 1 maand voor de eerste behandeling te starten met leefstijlinterventies en ondersteunende collageensupplementen. Dit zorgt ervoor dat je huid bouwstoffen heeft om nieuwe collagene vezels aan te maken. Kosten ondersteunende supplementen €167,50 (Collagen+ Sckin)

Microneedling:

Microneedling is het allermooist in kuurverband. 3 behandelingen met tussenpozen van 6 weken is voldoende om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen.

Wenkbrauwen:

Wenkbrauw behandeling Echt - Skinics in Echt