Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Hormonale huidproblemen

/

Skinics

Hormonen kunnen je behoorlijk bezighouden. Ze hebben invloed op je gemoedstoestand, maar zeker ook op je huid. Gelukkig kunnen we hormonale huidproblemen goed aanpakken met een behandelplan op maat, waar ik je graag meer over vertel!


Wat zijn hormonale huidproblemen?

Bij hormonale huidproblemen kun je denken aan acne op latere leeftijd, meestal na je 30e. Ook tijdens en na je zwangerschap kun je te maken krijgen met een onrustige huid, puistjes en acne. Andere vormen van hormonale huidproblemen zijn een slappere, grauwe huid en rimpels.


Hoe ontstaan hormonale huidproblemen?

Hormonen zijn de grote boosdoener, maar hoe komt het dat ze voor huidproblemen zorgen? Vaak is een hormonale disbalans de echte oorzaak. Als je hormonen niet in balans zijn, probeert je lichaam dat te herstellen. Dat lukt niet altijd, waardoor we de natuur een handje moeten helpen.

 

Hormonale huidproblemen behandelen bij Skinics in Echt

Ik geloof in een holistische aanpak, waarbij we samen werken aan een gezonde huid. We kijken naar je leefstijl, huidverzorgingsroutine en algemene gezondheid. Vervolgens leggen we een nieuwe basis voor je voeding en leefstijl. Hiervoor zet ik de Vegan Detox in, waarmee je je lichaam een reset geeft. Daarnaast stel ik een behandelplan op maat samen, waarin behandelingen in de salon en producten voor thuisverzorging zijn opgenomen. Zo voeden we je huid ook van buitenaf op de juiste manier.

Skinics
skinics

Huidverbetering voor hormonale acne en huidproblemen

Voor de aanpak van buitenaf bekijk ik altijd goed wat je huid nodig heeft. Dit kan ook per keer veranderen, omdat je huid geen dag hetzelfde is.

Heb je last van een onzuivere huid? Dan kies ik voor producten van Éminence  Organics die zijn afgestemd op hormonale huidproblemen. Dit zijn voornamelijk plantaardige producten (ook wel Fyto-oestrogenen) die hormonen nabootsen.

 

Behandeling vanbinnen en vanbuiten

Bij iedere behandeling begin ik met een grondige reiniging, waarna we de diepte ingaan met een peeling die aansluit op wat je huid op dat moment nodig heeft. Dan gaan we doorbloeden, zodat je huidcellen geactiveerd worden en er al een ontgifting plaatsvindt. 

 

Voor alle hormonale huidproblemen geldt: we kunnen aan de buitenkant van alles doen, maar als de binnenkant niet ook in orde is, behaal je er nooit een optimaal resultaat mee. Daarom adviseer ik je ook de eerder genoemde Vegan Detox.

Maak een afspraak

Ben je er klaar voor om je huid weer gezond en stralend te maken en je hormonen in balans te brengen? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek.