Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

De Gezondheidsbooster als basis voor je leefstijl

Je hoort en leest bijna niets anders: een gezonde levensstijl is belangrijk. Maar wat is eigenlijk? Er zijn tegenwoordig zoveel “takken” van gezonde levensstijl dat je wellicht niet meer weet wat je moet volgen.  Ik help je graag aan een goede basis, waardoor die gezonde leefstijl voor jou een eitje is.

De gezondheidsbooster van Skinics

De basis die je legt is bepalend voor het resultaat. Daarom ontwikkelde ik de Gezondheidsbooster. Dit 3-maandentraject bestaat uit:


Vanuit de orthomoleculaire invalshoek is het van belang dicht bij de natuur te staan.  Alles kan en mag, zolang het maar niet bewerkt en puur is. Dat betekent dat je zo veel mogelijk kiest voor onbewerkte voeding en heel veel doet met alles wat de natuur ons heeft gegeven. Je eet voornamelijk groenten, fruit, peulvruchten, vlees en vis met een speciale shoutout naar de gezonde vetten. Deze levensstijl wordt steeds meer wetenschappelijk ondersteund. Niet zo gek, want de invloed op gezondheid is enorm!

Hoe werkt het?

Een verandering in je leefstijl begint bij jezelf bewust maken van wat je zelf kan doen. Stap voor stap werken aan verbetering. Je gunt het jezelf om te veranderen. Wat het resultaat is, heb je zelf in de hand. Door elke dag een stap in de goede richting te zetten bereik je je doel.

Focus op wat wél kan en wat wél mogelijk is.

Je mag alles eten, je moet alleen wel weten hoe je lichaam voedt en waarmee je je lichaam een plezier doet. Je mag jezelf dingen gunnen, want van verbieden krijg je juist stress. De vraag is alleen hoe vaak je jezelf een wijntje of een stuk chocolade gunt. Door je daar bewust van te zijn, ga je minder snaaien en zijn cravingsverleden tijd. Omdat je weet wat goed is voor je lichaam en je het daarmee voedt.

Skinics