Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Over mij

Skinics

Jij wilt weer lekker in je vel zitten en daar help ik je bij. Het is mijn missie om jouw eigen schoonheid te optimaliseren en te omarmen, zodat je de krachtige, zelfbewuste vrouw wordt die je verdient te zijn. Met de combinatie van huidverbetering en leefstijladvies leggen we een stevige basis die 100% bij je past.   

Lekker in je vel met Skinics

Ik geloof in samenwerken. Ik kan je allerlei producten adviseren en je huid behandelen, maar als jij thuis niets aan je huidverzorging doet, laten we kansen liggen. Je kunt bij mij rekenen op maatwerk, maar vooral een eerlijk advies. Verandering kost tijd en daarom gaan we stap voor stap samen aan de slag om het beste in jezelf naar boven te halen.

Je kunt bij mij terecht voor huidverbetering en leefstijladvies. Als orthomoleculair therapeut en huidspecialist kan ik je helpen om gezonder te worden vanbinnen én vanbuiten. Zo slaan we 2 vliegen in 1 klap en zit jij straks weer écht lekker in je vel!

De visie van Skinics

Een mooie huid creëer je door je bewust te worden van wat er nodig is om veroudering te remmen. Huidveroudering en veroudering in het algemeen zijn hetzelfde. Wat zich aan de buitenkant laat zien, is het gevolg van veroudering van cellen in het algemeen. Wat kunnen we doen om degeneratie van cellen te minimaliseren? Ik geloof in de krachtige combinatie van leefstijl, voeding, supplementen en huidverzorging. Deze aanpak resulteert in duurzame resultaten en mooi ouder worden zonder botox. 

Iedere vrouw heeft het recht zich mooi, vrouwelijk, fit & energiek te voelen. De kracht zit in jezelf. Ik help je in contact te brengen met het gevoel van eigenwaarde & zelfrespect.

Natuurlijke producten van Éminence Organics 

Ik werk met de natuurlijke producten van Éminence Organics.  Ik test producten zelf altijd uitgebreid, zodat ik zeker weet dat ze bij mijn missie passen. Het is voor mij belangrijk dat de producten goed zijn voor je huid, geen troep bevatten en bijdragen aan een gezonde huid.

 

Hoe ik mijn droom waarmaakte

Voor ik kwam waar ik nu sta, had ik enorme bewijsdrang. Ik wilde laten zien wat ik kon en ging rechten studeren. Superinteressant, maar het maakte me niet gelukkig.  Die bewijsdrang kwam vooruit uit mijn jonge jaren, waarin ik een buitenbeentje was en werd gepest. Toen ik beter voor mezelf ging zorgen, veranderde mijn uiterlijk. Dit had een positief effect op mijn onzekerheid. Ik veranderde van een muurbloempje in een zelfbewuste vrouw die goed voor zichzelf zorgt en zichzelf durft te zijn. Dat gun ik jou ook!

Ik ben nog elke dag zo blij dat ik mijn hart volgde en mijn werk maakte van huidverbetering en gezondheid. Vanuit deze passie kan ik jou laten zien wat er mogelijk is. Ik gun het je dat je écht goed in je vel kunt zitten en kunt doen waar je blij van wordt

Skinics

Samen werken aan een gezond lichaam

Samenwerken gaat zo veel verder dan een uurtje achteroverleunen en je huid laten verzorgen. Het is wel een vorm van selfcare, maar je zult er zelf ook aandacht aan moeten besteden. Alles om je weer goed te voelen en lekker in je vel te zitten. Ik geniet ervan om samen aan de slag te gaan en jou steeds meer jezelf te zien worden. Wat zeg je ervan? Gaan we ervoor? Maak dan nu een afspraak voor een intakegesprek en ontdek wat er voor jou mogelijk is.