Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Werkwijze

Skinics

Voor we de eerste afspraak plannen, is het handig dat je weet wat je mag verwachten. Daarnaast is het, om je huiddoelen te bereiken, belangrijk dat ik zo veel mogelijk weet over je huidige aanpak, leefstijl en gezondheid. Zo kan ik een persoonlijk, doelgericht plan opstellen dat bij je past.

 

Stap 1: Intake

Een doel zonder plan is slechts een wens. Daarom beginnen we bij de basis: waar heb je hulp bij nodig en wat wil je uiteindelijk bereiken? Tijdens de intake bespreken we je leefstijl, voeding en waar je tegenaan loopt qua huid en huidverzorging. Hiervoor stuur ik je voor de afspraak een intakeformulier per mail, tijdens het gesprek lopen we samen door je antwoorden heen.


Stap 2: Huidanalyse met Visioface

Met de Visioface maak ik vervolgens een huidanalyse. Die helpt om te bepalen wat je huid nodig heeft en welke doelen we gaan opstellen. De Visoface meet uv-schade, pigmentatie, rimpeldiepte en poriestructuur. Na 6 maanden maken we een tweede foto om de resultaten te vergelijken.

Stap 3: Behandelplan op maat

Na de intake en de huidanalyse stel ik een behandelplan op maat samen. Hierin staan alle stappen die we gaan zetten om je huid gezond en stralend te krijgen en/of te houden. Denk aan behandelingen in de salon, je huidverzorgingsroutine en je leefstijl- en voedingstips.

We bekijken per afspraak wat je huid nodig heeft. Als het nodig is pas ik het behandelplan aan en/of adviseer ik nieuwe producten voor thuis. Door echt samen te werken behalen we de mooiste resultaten en straal jij als nooit tevoren!

Word jij hier nu al blij van? Maak dan nu een afspraak voor jouw intakegesprek en huidanalyse!

Skinics