Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Fatburning programma

Heb je voor je gevoel wat kilo’s te veel of wil je je fitter voelen? Dan kun je aan de slag met het Fatburning programma, waarmee je in 7 dagen fitter, slanker en energieker bent!

Het Fatburning programma is voor iedereen die:

  • weer lekker in haar vel wil zitten
  • van overtollige kilo’s af wil
  • op een laagdrempelige manier wil bewegen
  • zich fitter en energieker wil voelen
  • een betere conditie wil krijgen

 

Wat houdt het Fatburning programma in?

In 7 dagen gaan we aan de slag met een programma dat past bij wat jij nodig hebt. Laagdrempelig, en toch heel effectief. Het programma bestaat uit 3 afbouwdagen, 3 sapvastdagen en 1 opbouwdag. Tijdens deze 7 dagen train je met een schema dat aansluit op jouw hartslag en behoefte. Het is vooral gericht op cardiotraining, waardoor je spiervezels zich op vetverbranding richten.

Waarom werkt het Fatburning programma wel?

Je hebt waarschijnlijk al van alles geprobeerd. Strenge diëten, koolhydraatarm eten en fanatiek sporten. Toch bereik je niet de resultaten die je zoekt en dat is frustrerend.

Het Fatburning programma is anders. Omdat je tijdens het vasten ook langdurig sport, verbruiken je spieren hun volledige suikervoorraad en moeten ze wel overstappen op vetverbranding. Zo leer je je lichaam om over te stappen en voortaan automatisch naar vetverbranding te gaan.

Start direct!

Je kunt het Fatburning programma starten wanneer je maar wilt. Dit programma is ontwikkeld door ScKIN Nutrition en je kunt het gewoon thuis doen. Neem contact met me op voor meer informatie en een intakegesprek. We kunnen het Fatburning programma ook combineren met een traject voor huidverbetering, zodat je vanbinnen en vanbuiten in topconditie komt!