Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Welkom bij Skinics

Welkom bij Skinics!

Na een aantal jaren werkervaring opgedaan te hebben wordt mijn droom werkelijkheid; een eigen beautysalon! Wat spannend! Met mijn diploma’s schoonheidsspecialist, acne, pedicure, dermatologie specialisatie en mijn intensieve opleiding tot hannah huidcoach ga ik mensen helpen in het creëren van een mooie, gezonde huid.

Skinics staat voor huidverbetering en huidverjonging. Huidverbetering is veelzijdig! Iedere huid kan naar mijn idee verbeterd worden of zodanig onderhouden dat deze niet verslechterd. Ouder worden doen we allemaal. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer we vroeg genoeg beginnen met een juiste huidverzorging, we langzamer ouder worden. Voorkomen is beter dan genezen!

Huidverjonging is erop gericht de huid een aantal jaren jonger te laten uitzien. Met de apparatuur die er tegenwoordig op de markt is blijkt dit ook daadwerkelijk te kloppen! Ik ben er zeker een voorstander van, maar wel binnen eerlijke grenzen. Ik geloof niet in wonder middeltjes die de huid strak trekken (daarvoor is de plastisch chirurg). Ik geloof wel in apparatuur die de huid zelf aan het werk zet waardoor deze op den duur een aantal jaren jonger oogt en met een goede verzorging dit ook blijft doen. De huidconditie speelt hierbij een belangrijke rol en daar wordt tijdens mijn behandelingen altijd op ingezet.

Botox? Mooie korte termijn oplossing als je het mij vraagt. Dit doet niets aan de huidconditie en maakt je huid niet jonger. Het zorgt ervoor dat je er tijdelijk jonger uitziet 😉

Mooi ouder worden dat willen we toch? Een goed verzorgde huid wordt minder snel oud en met de juiste middelen en technieken zorg je ervoor dat het verouderingsproces vertraagt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *