Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Mooi oud worden zonder botox

Huidveroudering is een proces dat onderhuids plaatsvindt. Vaak merk je het pas op als veroudering zichtbaar wordt in je huid door middel van rimpels , verslapping of pigmentvlekken.

Het proces van veroudering is universeel, het overkomt alle mensen en vrijwel alle diersoorten. Maar de snelheid waarmee iemand veroudert, ligt niet vast, hier hebben we invloed op door middel van het aanpassen van omgevingsfactoren.

Het proces van veroudering wordt beïnvloed door overgewicht en leefstijl, zoals roken, alcoholgebruik, vitaminetekort en beweging, maar ook door blootstelling aan schadelijke situaties zoals mentale spanning, ondervoeding, milieuvervuiling of medicijngebruik.

Chronische milde ontstekingen , vrije radicaalschade en de een onstabiele bloedsuikerspiegel laat het lichaam (en dus ook je huid) sneller verouderen. Hier is iets minder over bekend, maar daar gaat snel verandering in komen.

Door naar de oorzaak van veroudering te kijken hebben we de mogelijkheid tijdig in te grijpen zodat klachten zich niet onnodig vroeg manifesteren. Door voordat je huid rimpels vertoont aan de slag te gaan met een gezond celmetabolisme werk je preventief aan huidveroudering en verouder je jeugdig zonder botox!

PNI houdt zich bezig met de verbinding tussen de psyche, neurologische en immunologische invloeden op de mens. Ook onderzoeken we de mens en zijn/haar omgeving. Factoren die een grote invloed hebben op hoe snel je veroudert, maar waar we eigenlijk nog bijna niks van horen of zien komen bij PNI aan bod. Denk bijvoorbeeld aan een actief immuunsysteem, stress, toxines, bioritme, hormonale onbalans etc. Door gebruik te maken van de juiste interventies kunnen we invloed uitoefenen op dit proces. Dit heet epigenetica, daar heb je vast wel eens over gehoord.

Epigenetica is een nieuwe richting in de wetenschap die aantoont dat voeding, leefstijl, gevoelens en gedachten grote invloed heeft op onze genen.

Als jij, net als ik, mooi wilt verouderen zonder botox en je graag werkt aan een gezonder, fitter en vitaler bestaan dan zijn wij wellicht een match!

 

Zie ik je dan in de salon?

Liefs,

Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *