Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Toe aan een nieuwe huid ? De herfst is hét moment

Wist je dat het begin van de herfst het ultieme moment is om je huid eens flink aan te pakken? En dan bedoel ik niet een keer een extra peeling of maskertje, maar echt een diepgaande behandeling die resultaat geeft aan je (ietwat verwaarloosde 😉 ) zomerhuid.

Denk hierbij aan een fruitzuurpeeling of een microneedling behandeling. Deze behandelingen doe ik eigenlijk nooit in de zomer, omdat je de huid kwetsbaar maakt en zo ook kans hebt op pigmentvlekjes in je gezicht door de zon.

De periode oktober tot en met maart is hét moment om het aller-allerbeste uit je huid te halen.

Met een fruitzuurpeeling maak je de bovenste laag van je huid dunner, stimuleer je de collageen aanmaak en wordt de 2de huidlaag (lederhuid) dikker. De lederhuid is de huidlaag waar je buitenste huidlaag de doorbloeding en voedingsstoffen uithaalt. Als je dus een grauw kleurtje hebt gekregen geef je je huid een flinke boost met deze speciale peeling. Doordat de lederhuid dikker wordt en de collageenaanmaak wordt versneld zal een aantal behandelingen met een fruitzuurpeeling de ouder wordende huid steviger en gladder maken. Dit moet je echt eens proberen.

 

fruitzuurpeeling-skinics-echt

 

Met microneedling gaan we de collageen- en elastine aanmaak in de huid op een andere manier stimuleren. Met een speciaal apparaat maken we kleine gaatjes in de huid. Deze gaatjes worden op een natuurlijke manier door de huid zelf gerepareerd, door de aanmaak van bindweefsel! Het klinkt best eng he? Maar dat is het helemaal niet. Het apparaat dat we gebruiken geeft een vibrerend gevoel op de huid, de behandeling is goed te doen en heeft geen lange herstelperiode. Geschikt voor de ouder wordende huid, de huid met oneffenheden, maar ook voor littekens.  Deze behandeling is in Engeland bekroond met een Beauty Award, iets waar ik wel trots op ben!

 

microneedling-pen

 

Wisten jullie trouwens al dat de collageenaanmaak vanaf je 25e al afneemt? Dit gaat gelukkig niet in een rap tempo maar als je vanaf deze leeftijd je huid gaat behandelen pluk je hier op latere leeftijd de vruchten van!

Wil je meer weten over de behandelingen en mogelijkheden die Skinics te bieden heeft? Maak dan een afspraak en kom gezellig langs in de salon voor persoonlijk advies 🙂

 

-XoXo –  Jennifer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *