Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Perfecte wenkbrauwen; zó doe je dat

De wenkbrauwen staan op dit moment erg in de picture en dat is maar goed ook! Weg met dunne kleine streepjes, de volle wenkbrauw is helemaal terug. Maar hoe krijg je een mooie volle wenkbrauw? In deze blog ga ik het uitleggen.

Verven voor meer volume:

De allerbelangrijkste stap in het creëren van volle wenkbrauwen! Door je wenkbrauwen te verven geef je ook de donshaartjes een kleurtje waardoor de wenkbrauw er meteen voller uitziet. In de salon gebruik ik speciale verf die ook op de huid hecht voor een nóg mooier effect .

De bovenkant epileren; doen of niet doen?

Zeker doen! Het is een absolute een must als je strakke wenkbrauwen wilt. Let er wel op niet in de haargroeilijn epileren want dan verander je de vorm.

Waxen: maak het strak!

Waxen van je wenkbrauwen zorgt ervoor dat je alle donshaartjes die overbodig zijn, verwijdert. Zo krijg je een frisse oogopslag én een strakke uitstraling. Let er wel op wax te gebruiken die alleen aan de haartjes hecht en niet aan de huid, zo voorkom je dat je huid beschadigd raakt.

Knippen…hoe dan?

Door de wenkbrauwhaartjes te knippen worden ze nóg strakker. Dit vergt enige oefening en voorzichtigheid. Je kunt het beste de haartjes met een wenkbrauwborsteltje (dit lijkt op een mascaraborsteltje) omhoog kammen. De haartjes was erbovenuit steken kun je voorzichtig knippen, met de vorm van de wenkbrauw mee. Let wel op: niet iedere wenkbrauw kan het hebben.

shutterstock_276697112

Een musthave die echt niet in je dagelijkste routine mag ontbreken is wenkbrauwgel. Ja hoor, het bestaat echt! Deze is o.a. Bij de Hema te verkrijgen, doorzichtige gel of met een kleurtje. Het zorgt ervoor dat je wenkbrauwen de hele dag mooi in model blijven zitten en verfrist je oogopslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *