Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Niacinamide en Bakuchiol, 2 werkstoffen die je heel graag aanbrengt

Eminence heeft onlangs 2 nieuwe producten op de markt gebracht waar ik je heel graag meer over vertel. Ze bevatten namelijk uitzonderlijk mooie werkstoffen; Niacinamide en Bakuchiol. Ze zijn gemaakt om in tijden van milieuvervuiling en andere stressoren de huid de juiste bescherming te bieden.

Niacinamide , ook wel vitamine B3 genoemd, is een echte multitasker op het gebied van huidverzorging; het herstelt de huidbarrière zodat je huid minder vocht verliest, het remt ontstekingen en reguleert de talgproductie. Het heeft tevens een exfoliërende werking waardoor je bij regelmatig gebruik merkt dat je huid egaler wordt.

Bakuchiol is een plantaardig ingrediënt dat helpt bij het verminderen van tekenen van huidveroudering. Het wordt gebruikt als alternatief voor vitamine A zuur, omdat je wél de voordelen van vitamine A ervaart, maar niet de nadelen zoals het afschilveren en het gevoeliger worden van de huid. Tevens biedt het bescherming tegen vrije-radicaalschade door milieuverontreiniging, blauw licht en andere stressoren. De radiant protection SPF 30 biedt bescherming tegen UV-straling en bevat Zinkoxide als natuurlijke zonnefilter. Deze uitzonderlijke formule met niacinamide en bakuchiol laat geen witte waas achter!

Deze toppers wil je gewoon hebben! Shop ze hier:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *