Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Huidverbetering in de zomer

 

 

In de zomer is het vaak de tijd om zonder veel make-up de deur uit te gaan. En een goed verzorgde huid heeft helemaal niet veel make-up nodig! In deze blog lees je hoe je huid er optimaal uitziet zonder al te veel make-up.

 

Reinigen vormt de basis!

Door je huid 2 keer per dag te reinigen zorg je dat al het zichtbaar vuil en het overtollig huidvet wordt verwijderd. Je huid is schoon en alles wat je nu opbrengt, heeft meer effect!

 

Peelen, ik kan het niet vaak genoeg zeggen

Ook in de zomer kun je je huid wekelijks peelen! Doe dit wel met een milde enzymatische peeling. Deze zorgt ervoor dat het vale laagje van je huid verwijderd wordt en je hebt weer een stralende, mooie gekleurde huid!

 

Scrubben; voor je lichaamshuid!

Je lichaamshuid is een stuk grover dan je gezichtshuid en door je huid regelmatig te scrubben wordt deze zachter, mooier, egaler én zorg je voor een mooie egale bruining! Speciale tip: de scrub plus van hannah, ab-so-luut de beste. Door de toegevoegde vitamine B3 wordt de doorbloeding intens gestimuleerd, dit zorgt voor directe huidverbetering. Ook erg effectief bij de aanpak van cellulite!

 

hannah Scrub Plus 200ml

Doorbloeding stimuleren

Super simpel én heel effectief! Weefsel dat doorbloedt is, ziet er gezond uit. Doorbloeding zorgt o.a. voor zuurstoftoevoer en zo geef je je huid een superboost!

 

Vitamine Spray

Deze vochtherstellende spray heb je zeker nodig in de zomer! Het zorgt voor langdurige hydratatie tijdens de zomermaanden en is ook nog eens heerlijk verfrissend. Met o.a. Vitamine A,E en F!

 

Lichte dagcrème en Touch of Silk

In de zomer heeft je huid behoefte aan een crème die goed wordt opgenomen door de huid en geen vet laagje achterlaat. Laat je huid meten door een huidcoach als je wilt weten waar jouw huid behoefte aan heeft.

De touch of silk van hannah is een super vervanger van foundation! Deze crème laat een egaliserend laagje achter op de huid en vult huidoneffenheden op. Bye Bye make up!

 

hannah Beauty Award

 

SPF tegen huidveroudering

Gebruik een hoogwaardig verzorgingsproduct met SPF. Niet alle zonnecrèmes zijn goed voor de huid, investeer slim!

 

Make-up tips

Als je je toch niet prettig voelt zonder make-up gebruik dan een bronzer om de vorm van je gezicht te accentueren. Dit staat heel naturel en het gaat niet kleven in de zon!

Accentueer je wenkbrauwen of laat je wenkbrauwen onder handen nemen bij Skinics. Als je wenkbrauwen mooi zijn zie je er al snel sprekender uit.

shutterstock_276697112

Gebruik alleen mascara, het liefst een paar laagjes voor een mooie natuurlijke zomerlook en maak het af met een mooie lipgloss!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *