Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Hoe herstel je de droge zomerhuid?

De zomer is bijna ten einde en misschien merk jij ook langzaam dat je huid wel een oppepper kan gebruiken. Wat doet de zon met onze huid en hoe kunnen we de huid het beste na de zomer gaan behandelen?

Door de zon wordt de huid dikker. Dit is een natuurlijk beschermreactie van de huid, want deze wil zich beschermen tegen de schadelijke UV straling van de zon. De huid droogt uit door de zon, maar ook door zeewater, chloor en airconditioning! herstel hem daarom met de volgende 3 stappen.

1)Geef je huid een peeling
Pak die dikke zomerhuid aan en ga peelen! Dit zorgt ervoor dat je huid weer fris en fruitig uitziet en maakt je huid actief. Ook oneffenheden pak je hiermee aan.

2)Heb je last gekregen van pigmentatie?
Door de zon kunnen zich pigmentvlekken gaan vormen. Zeker in combinatie met de anticonceptiepil is dit risico aanwezig. Pas ontstane pigmentatie kun je nog goed en effectief aanpakken, omdat deze vaak oppervlakkig is. Een combinatie van peelen en een vitamine C serum is effectief tegen pigmentatie. Het Opulence serum van hannah bevat maar liefst 20% vitamine C en werkt oplichtend op pigment!

hannah Opulence Serum 30ml

3)Hydratie
De zon droogt de huid uit, het is dus heel belangrijk om je huid van voldoende hydratatie te voorzien! Drink voldoende water (1 a 2 liter!) en gebruik een hydraterende spray voordat je je gezicht crème aanbrengt. De vitamine complex van hannah geeft je huid een vitamine boost! Met o.a. Vitamine B5, E, F en A zorg je voor een dorstlessende cocktail voor je huid!

hannah Vitamin Complex fruit

De sparkling spray uit de groene lijn bevat een hoge dosis aloë Vera voor een intensieve vochtregulering in de huid en zorgt naast het hydrateren voor een verhoogd transport van werkstoffen, zo haal je meer uit je crème.

Omdat Skinics jarig is op 1 september volgt er een speciale after summer treatment!Deze uitgebreide gezichtsbehandeling incl. bindweefselmassage is te boeken in september voor maar €49,00. Wees er op tijd bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *