Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

hannah introduceert 2 nieuwe must have producten!

Brilliant-Touch-en-Primum-Elixer-Nieuwe-producten

Wat een feest! Hannah introduceert niet 1, maar 2 nieuwe producten waar je huid heel erg blij wordt.

 

Brilliant Touch: op je ‘selfie-best’!

In deze tijd waarin ‘selfies’ aan de orde van de dag zijn, wil iedereen met een prachtige en stralende huid op de foto. Velen gebruiken hiervoor filters of apps op hun smartphones, om zo voordelig mogelijk voor de dag te komen. Het gaat soms zo ver, dat mensen niet meer herkenbaar zijn in real life. Met Brilliant Touch van hannah zie jij er de hele dag op je ‘selfie best’ uit.

De formule van dit unieke product bevat het exclusieve witte Diamond Core Powder. Dit luxueuze poeder zorgt voor een direct soft focus-effect dankzij de licht weerkaatsende werking. Hierdoor krijgt de huid onmiddellijk een gave, opvallend heldere én mooie egale uitstraling. Doordat het tevens siliconenolie bevat, worden kleine oneffenheden onmiddellijk opgevuld en laat het de teint egaal en gematteerd achter, zonder enig vetspoortje. Met Brilliant Touch zijn filters en make-up niet echt meer nodig om prachtig op de foto te staan!

brilliant1

De samenstelling van Brilliant Touch werkt op de lange termijn intensief huidverbeterend bij rimpels en met name huidverslapping. Dit is dankzij de hightechwerkstof Progeline™. Dit is een peptide die afkomstig is van Elafin: een enzymvertragende werkstof, die de integriteit van de extracellulaire huidmatrix reguleert. Deze hightechwerkstof bestaat uit drie hoogwaardige aminozuren en die zorgen er samen voor dat de verschijning van rimpels effectief verminderd wordt, maar ook dat huidverzakking en -verslapping krachtig bij de kern aangepakt worden.

 

 

Primum Elixer: een peeling geschikt voor elk huidtype!

De huid heeft een regelmatige dieptereiniging nodig in de vorm van een peeling, om mooi glad én langdurig jeugdig te blijven. Maar de meeste peelings kunnen niet in de zomer gebruikt worden en zijn vaak niet geschikt voor mensen met een gevoelige of donkere huid. Het nieuwe revolutionaire Primum Elixer is een milde maar zeer effectieve peeling op basis van 10% amandelzuur en kan zelf bij gevoelige en donkere huidtypes gebruikt worden!

Doordat de peeling minder diep in de huid dringt dan andere peelings, kan het zelfs in de zomermaanden gebruikt worden. Wel te allen tijde in combinatie met een crème met voldoende SPF.

Deze peeling werkt tegen hyperpigmentatie en huidverkleuringen voor een jeugdig ogende huid. Daarnaast zorgt de geavanceerde samenstelling voor een regeneratie van de huideigen collageen- en elastinevezels, voor een voelbaar én zichtbaar stevigere huid.

prm

Dankzij de krachtige antibacteriële eigenschappen van amandelzuur kan het Primum Elixer gebruikt worden bij de behandeling ofwel voorkomen van onzuiverheden. De talgproductie wordt gereguleerd waardoor het acne kan verminderen of zelfs voorkomen.

Primum Elixer is een kuurproduct dat op advies van een hannah huidcoach gebruikt wordt. Afhankelijk van de conditie van de huid kan dit product 3, 5 tot 8 dagen achter elkaar gebruikt worden. In overleg met de huidcoach, kan Primum Elixer worden herhaald voor een gladde, stralende, jeugdige en ontvankelijke huid.

  • Brilliant Touch € 55,-
  • Primum Elixer € 59,-

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *