Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

In 1 week tijd een stralende huid; 5 simpele stappen


December; de feestmaand! Heerlijk eten, gezelligheid met familie en vrienden, de decembermaand is toch echt de meest gezelligste maand van het jaar als je het mij vraagt. Hoe zorg je ervoor dat ook je huid schittert tijdens het kerstdiner? In deze blog laat ik zien hoe je in 1 week tijd een stralende huid creëert, in 5 simpele stappen!

  1. Goede huidverzorging begint met een goede reiniging. En dan bedoel ik geen water en zeep, dat is echt not-done je huid droogt er alleen maar van uit. Laat ook alle schuimende producten staan. Wel lekker hoor al dat badschuim maar het verstoort je huid barrière! Kies liever doucheolie, en voor je gezicht een mild reinigingsproduct zoals de cleansing oil van hannah; deze is op basis van sojaboonolie en respecteert je huid barrière. Reinigen van je huid doe je 2x per dag.
  2. Als je je huid gereinigd hebt begin je met peelen. Peelen wil zeggen; je haalt het vale laagje dode huidcellen van je huid én je maakt de huid toegankelijk voor werkstoffen. Wist je trouwens dat je huid zich 1 keer per 28 dagen vernieuwd? De nieuwe, levendige cellen worden in deze periode langzaam naar de oppervlakte geschoven waarna het “dode huidcellen” worden. Door je te ontdoen van deze dode huidcellen zet je je huid ook nog eens extra aan het werk! Peelen (met de hannah ezymatic skin peeling) doe je 2 keer per week.
  3. Gebruik gedurende 1 week dagelijks de Cell Active crème van hannah om je huid te voorzien van een mooie kleur. Doordat je op intensieve wijze de doorbloeding stimuleert krijgt je huid een mooie, gezonde kleur. TIP: doe dit avonds, je huid wordt namelijk zo rood als een tomaat gedurende 15 tot 20 minuten, daarna neemt de roodheid af en heb je een gezonde blos op je wangen. Bij regelmatig gebruik van deze therapeutische crème zorgt  deze ervoor dat je huid gaat stralen!
  4. Nu je huid mooi rood is, is deze veel beter in staat om werkstoffen op te nemen. Een koude huid neemt niets op, een warme huid daarentegen wel! Nu is het moment om werkstoffen aan je huid te geven, oftewel te voeden! Gebruik je favoriete hannah crème die is afgestemd op je huid om het verzorgingsritueel af te sluiten. Wil je weten waar jouw huid behoefte aan heeft? Kom dan langs bij Skinics voor een huidmeting en een persoonlijk advies.
  5. Sluit af met de Touch of Silk; deze zijdezachte crème is uitermate geschikt als primer voor het aanbrengen van make-up; zo blijft je feestmake-up makkelijk de hele avond zitten!

Skinics & Brows. wenst jullie allemaal een hele mooie decembermaand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *