Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Organic Skincare

Bewuste Beauty’s opgelet! Organic Skin Care is on her way 

Ik ben altijd op zoek naar dingen die ik zelf ook wil gebruiken en ik merkte aan mezelf dat ik het toch prettig vind om producten op mijn huid te smeren die natuurlijk zijn. Zo ben ik helemaal fan van de groene lijn van hannah ! Omdat ik op zoek was naar een breder groen assortiment ben ik terecht gekomen bij Eminence. Ik was benieuwd hoe het voelde, wat geur zou zijn en de textuur. De meeste groene producten ruiken een beetje muffig en doen vaak niet heel veel voor de huid, meestal zijn deze producten gericht op huidverzorging en niet op huidverbetering. Juist dat laatste is waar ik naar op zoek was.

 

Toen ik de producten van Eminence ging testen was ik écht zo blij verrast! Ze ruiken heerlijk! Het is ook niet zomaar een huidverzorgingsmerk, Éminence Organic Skin Care behandelt een breed spectrum aan huidproblemen, zoals vroegtijdige veroudering, gevoeligheid, rosacea, acné, hyperpigmentatie en niet egale huidtint. Dit wil ik natuurlijk kunnen kunnen aanbieden in mijn salon! Want uiteindelijk gaan we wél voor resultaat. 

 

Ik ben overigens een echte hannah fan en dat blijf ik ook, maar ik wil ook opties aanbieden aan de mensen die waarde hechten aan natuurlijke huidverzorging. Dit merk is gewoon fantastisch! Van gezichtsverzorging tot bodyproducten, je hoeft je geen zorgen meer te maken wát je smeert.

 

Ben jij ook zo benieuwd? Eminence heeft geweldige starterssetjes voor ieder huidtype! Je besteld ze eenvoudig in de webshop. 

 

Liefs,

 

Jennifer