Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Back to Basic 🌸

Gezichtsbehandeling Echt - Skinics

Nu we veel binnenshuis verblijven kunnen we wel nét iets meer aandacht aan onze huid besteden. Ik zal de komende periode nuttige informatie met je delen over een juiste thuisverzorging, zodat je je huid zelf onder handen kunt nemen.

Een mooi huidresultaat krijg je door de juiste stappen te nemen, deze stappen ga ik met je delen;)

De eerste stap is het reinigen van je huid (is niet saai en onbelangrijk!). Je kunt je huid op een hele effectieve, mooie manier reinigen!

Zo vaak hoor ik: ach, de reiniging vind ik niet zo belangrijk, dat kan ik met alles doen! Ik snap de gedachte daarachter, je brengt het op en haalt het er weer af, huid is schoon van make-up en klaar voor het “echte werk”.

Een goede reiniging is echter essentieel en is de basis van je huidverzorgingsroutine! Vermijdt producten met sulfaten, deze tasten de barrière van je huid aan waardoor deze kan uitdrogen of geïrriteerd kan raken. Check maar even of er in jouw reiniging sulfaten zitten.

Reinig je huid het liefst met een reiniger die niet schuimt en hydrofiel is, zoals de Cleansing Oil of de Cleansing Milk van hannah. Hydrofiel wilt zeggen dat je het product met water kunt mengen en niet schuimt. Dit zorgt ervoor dat de huid diep gereinigd wordt met respect voor zowel je huid als het milieu.

Naast het basisproduct om de huid te reinigen heb je nu 2 opties:

  • Je sluit de reiniging af met een verfrissende lotion zoals de Sensitive Skin Lotion van hannah (voor de niet veeleisende huidtypes)
    Bij de Cleansing Milk is dit een absolute aanrader om de restanten van het product te verwijderen , bij de Cleansing Oil is dit een optie.
  • Je sluit de reiniging af met peelende lotion voor bredere doeleinden: Heb je bijvoorbeeld last van onzuiverheden, acne, een grauwe huid en/of pigmentvlekken, dan kun je nu al resultaat bereiken door een lotion te gebruiken met verschillende zuren zoals de Prepaire Potion van hannah. Deze lotion egaliseert de huid en alles wat je daarna op je huid aanbrengt, wordt extreem goed opgenomen waardoor je meer resultaat creëert. Dit komt door de toevoeging van verschillende zuren zoals melk- en amandelzuur.

Je kunt deze producten in onze webshop bestellen.

“Het gaat er niet om wat je doet, maar hoe je het doet”

Heb je nog vragen over het reinigen van je huid? Stel ze gerust, in deze periode kunnen we dieper ingaan op vragen en zo onze kennis delen en verspreiden

Liefs,

Jennifer