Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Mooi ouder worden? Dit mag niet ontbreken in je huidverzorgingsroutine!

 

 

Mooi ouder worden? Dit mag niet ontbreken in je huidverzorgingsroutine!

 

Mooi ouder worden willen we allemaal, en de tijd dat we verwachten dat ons potje crème ervoor zorgt dat we geen rimpels krijgen is echt al lang voorbij. Huidveroudering kunnen we niet stoppen, we kunnen er wel voor zorgen dat de veroudering niet zo snel gaat en dat we te tekenen van veroudering uitstellen.

Naast de juiste huidverzorgingsroutine die helemaal is afgestemd op jouw huidbehoeften is het raadzaam om voedingstoffen te suppleren die je huid van binnenuit voedt en sterker maakt. Door vanaf je 30e bijvoorbeeld een collageensupplement te nemen zorg je ervoor dat de collageenvezels sterk blijven en dat de collageenproductie gelijk blijft. Wist je dat collageen vanaf je 30e levensjaar 1-3% afneemt? Wat inhoudt dat je op je 40e 10-30% collageenverlies hebt. Dit verlies kun je makkelijk aanvullen met de collagen+.Het gaat echter niet alleen om collageen, er zijn meerdere stoffen nodig om een huid van binnenuit te voeden en ervoor te zorgen dat de huid gaat vernieuwen, verbeteren en herstellen. 

In de salon adviseer ik  heel graag de supplementen van Sckin Nutrition. In deze blog wil ik je uitleggen waarom deze supplementen zo speciaal zijn.

Voordat ik met een merk ga starten ga ik eerst zelf onderzoeken wat het product doet en wie het gemaakt heeft. Vanuit welke intentie is een product ontwikkelt? Is er passie voor het doel dat nagestreefd wordt? Wie is de maker?

Ik was op de Beauty Beurs in Utrecht toen ik hoorde dat er een fantastisch collageensupplement ontwikkeld was dat naast je huid ook je gezondheid een enorme boost kon geven. Dit wekte mijn interesse. Kant en klare collageen kun je wel consumeren maar je lichaam kan er niks mee , dus ik was wel heel benieuwd naar dit product.

Mijn eerste ontmoeting met Carolien de haas, oprichtster van Sckin Nutrition was erg prettig. Een heel fijn en eerlijk persoon, waar haalde zij zoveel kennis vandaan? Ze legde me uit hoe collageen wordt aangemaakt en hoe je lichaam uit bepaalde peptides zelf collageen gaat aanmaken. Dat de voedingsstoffen in ons voedsel drastisch waren verminderd gedurende de tijd en dat wij eigenlijk allemaal behoefte hebben aan ondersteunende supplementen.

Caroline wist haarfijn uit te leggen wat het effect is van voeding op de huid en hoe je huidproblemen zoals acne kon verbeteren. Volgens mij heb ik wel 20 minuten naar haar staan luisteren en ik wilde zoveel meer weten! Ik had me aangemeld voor haar producttraining zodat ik alles te weten zou komen en kon starten met Sckin nutrition. Carolien bleek een heel interessant opleidingsverleden te hebben en al sinds 1995 bezig te zijn met huidproblemen en de oplossing van binnenuit. Haar laatst genoten opleiding is die van kPNI therapeut:

kPNI is een gezondheidswetenschap die onderzoekt hoe gezondheid (in brede zin) in stand kan worden gehouden en/of worden hersteld. Daarom betrekken kPNI opgeleiden een scala aan vakgebieden. Zowel psyche als neurologie, immuunsysteem, hormonen, sociale aspecten, maar ook evolutiebiologie, (oer-)voeding en bewegingswetenschappen zitten in de opleiding.

Zoveel passie , zoveel kennis, daar hou ik van! Vanuit deze passie is Sckin nutrition ontwikkeld en ik ben er van overtuigd dat er geen betere ondersteunende supplementen bestaan op dit moment. De supplementen van Sckin nutrition bevatten heel veel verschillende soorten natuurlijke vitamines, mineralen, kruiden en antioxidanten die mogelijkheden biedt voor een mooiere huid, natuurlijke huidverjonging, energiegebrek, ondersteuning van het immuunsysteem, afvallen en een fit lichaam.

Er zijn verschillende producten te koop:

Collagen+ voor als je huid wat meer collageen nodig heeft 😉 Ik adviseer dit supplement vanaf je 30e

-Supergreens: Een hoog gedoseerde multivitamine die je meer energie geeft en je hormonen in balans brengt

-Control+: Als je last hebt van een onrustige huid en ontstekingen

-Vitamine C+: Voor iedereen die op zoek is naar de best opneembare vorm van vitamine C ter ondersteuning van je immuunsysteem

-Omega+ : Zuivere vorm van visolie, voor iedereen ter ondersteuning van een soepele huid en een gezond lichaam

Als je kiest voor de supplementen van Sckin nutrition kies je voor de beste kwaliteit! Wil je ook aan de slag met deze fantastische ondersteunende supplementen? Je kunt ze hier bestellen

Liefs,

Jennifer