Geniet van kosteloze verzending voor bestellingen boven de €100,- binnen Nederland!

Geef jij jouw huid de juiste voedingsstoffen?

Huidverbetering bestaat niet alleen maar uit het smeren van de juiste producten die zijn afgestemd op je huid. Als je huid niet de juiste bouwstoffen heeft om zich te herstellen en te vernieuwen kun je blijven smeren maar zal dit niet het resultaat opleveren wat je eigenlijk zou willen.

Regelmatig adviseer ik de collagen+ van Sckin nutrition om de huid van binnenuit te ondersteunen. Hierin zit maar liefst 6000mg collageen ! Waarom zoveel ? Simpelweg omdat àl je weefsels hier baat bij hebben. Deze weefsels behouden hun stevigheid, net als jouw huid. Een gezonde en mooie huid , minder rimpels, begint bij de basis. Collageen is een eiwit dat verantwoordelijk is voor de stevigheid en elasticiteit van de huid. Door dit van binnenuit te voeden en te verbeteren, wordt je huid gezonder, mooier én zie je er jong en vitaal uit.

Wist je dat collageen vanaf je 30e levensjaar 1-3% afneemt? Wat inhoudt dat je op je 40e 10-30% collageenverlies hebt. Dit verlies kun je makkelijk aanvullen met de collagen+, super simpel , je mengt het met water en je drinkt het op.

Naast collageen zitten er nog andere belangrijke ingrediënten in zoals MSM, resveratrol, astaxantine , vitamine d, vitamine c, magnesium, zink, hyaluronzuur en nog 17 andere vitmanines, mineralen en kruiden.

Let’s drink some good stuff!